srijeda, 06.08.2014.

Tiskom na šalice stvorite pozitivnu sliku o vašem poslovanju

Personalizirane šalice za kavu i šalice sa natpisima su idealne za vaš dom ili ured, a osim toga odlične su i kao poklon dragoj vam osobi. Ukoliko prilagođene šalice koristite u promotivne svrhe, na taj način reklamirate svoj brand. Možete ih i pokloniti svojim zaposlenicima kao nagradu za odlično obavljen posao i još mnogo toga.



Šalice po narudžbi su dostupne u različitim veličinama, oblicima, bojama, pa čak i u različitim vrstama. Ukoliko želite napraviti personaliziranu šalicu s tiskom za pomoć možete pitati osobe koje su stručne za taj posao, samo im morate navesti dizajn ili logo i ostale detalje koje bi željeli tiskat na šalicu.
Dobivanje personalizirane šalice

Ovi promotivni materijali su vrlo popularni među ljudima. One su jeftine i ne morate znatno samnjiti svoj bankovni račun da bi ih kupili. Jednostavne su za napraviti i ne zahtijevaju puno vremena da ih se prilagodi. Darivanje prilagođene šalice je odličan način za generiranje dobre volje u korporativnom svijetu, za privlačenje kupaca, a u isto vrijeme i za promociju vašeg poslovanja.

Na nju možete tiskati logotip vaše tvrtke, ime i prezime, kontakt podatke ili adresu. Možete stvoriti atraktivan pogled na njih tako da koristite boje vaše tvrtke ili boju koja nadopunjuje nijansu. Također može ih personalizirati tako da na nju tiskate ime primatelja kako bi takav poklon bio više posebniji za njega. Dakle, mogućnosti su beskrajne!

Šalice sa tiskom će na promatrače i korisnike ostaviti dobar dojam o vašem poslovanju i stvoriti pozitivnu sliku o vašoj tvrtki u korporativnom svijetu. Osim šalica, postoje mnogi marketing alati kojima možete promovirati svoje poslovanje, kao što su primjerice privjesci, olovke, kape, majice i slično.



Neke od koristi prilagođenih šalica sa tiskom su :


1. Mogu se koristiti kao stalak za olovke, spajalice i sličan uredski pribor.
2. Možete ih koristiti za uživanje u omiljenom piću.
3. Oni mogu biti personalizirane i idealne kao rođendanski dar, dakle na njih možete tiskati omiljene slike ili slike vaših najmilijih

Proces kupnje tog promotivnog materijala je vrlo lagan. Možete surfati internetskim stranicama i portalima na internetu te tako pronaći one tvrtke koje nude takvu uslugu. Osim toga, odmah možete provjeriti mogućnosti i cijene koje nude. Mogućnosti će biti mnogobrojne, i odabir će vam biti otežavajući, stoga si odvojite dovoljno vremena kako bi obavili taj posao. Odabrat ćete onu tvrtku čije vam usluge, cijene, način plaćanja i slično najbolje odgovaraju. Nakon odabira željene, jedino što vam ostaje je narudžba željenih šalica sa odgovarajućim podacima.

- 09:40 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< kolovoz, 2014 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Rujan 2014 (2)
Kolovoz 2014 (2)
Srpanj 2014 (5)
Lipanj 2014 (3)

Opis bloga

Linkovi